,,Indiana Jones and the Dial of Destiny" a dezamăgit producătorii. Încasările sunt sub aşteptări

Ultimul film din cariera actoricească a lui Harrison Ford a avut un debut dezamăgitor la încasări după lansarea pe marele ecran.

915 afișări
Imaginea articolului ,,Indiana Jones and the Dial of Destiny" a dezamăgit producătorii. Încasările sunt sub aşteptări

Indiana Jones and the Dial of Destiny, Facebook

,,Indiana Jones and the Dial of Destiny" (Indiana Jones şi Cadranul Destinului) a fost lansat în Statele Unite pe 30 iunie, de Walt Disney Studios Motion Pictures.

Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, dar a încasat numai 130 de milioane de dolari la nivel mondial, raportat la costul producţiei: 295 milioane de dolari, fiind pe locul 13 în topul celor mai scumpe filme. 

Pe IMDb, filmul este notat cu 6,9

Povestea filmului este plasată în anul 1969, cu Indiana Jones la vârstă înaintată, aflat în căutarea unui artefact legendar care poate schimba cursul istoriei. Este vorba de cadranul lui Arhimede, un mecanism Antikythera construit de matematicianul grec din Siracuza. 

Din distribuţia filmului fac parte actorii Harrison Ford, Toby Jones, Mads Mikkelsen, John Rhys-Davies, Boyd Holbrook, Phoebe Waller-Bridge, Olivier Richters şi Shaunette Renée Wilson. 

Potrivit CBR, ,,Indiana Jones and the Dial of Destiny" este ultimul film din cariera de actorie a lui Harrison Ford, cunoscut pentru rolurile sale memorabile în francizele Indiana Jones şi Star Wars

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici