Individ suspect, arestat în urma unui incident de securitate produs la Palatul Buckingham

Autorităţile britanice au arestat un individ suspect, marţi seară, în faţa Palatului Buckingham şi au efectuat o explozie controlată de muniţie, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de postul BBC News.

306 afișări
Imaginea articolului Individ suspect, arestat în urma unui incident de securitate produs la Palatul Buckingham

Individ suspect, arestat în urma unui incident de securitate produs la Palatul Buckingham

Un individ suspect a fost observat în apropierea Palatului Buckingham şi a fost imobiizat şi arestat după ce a aruncat cartuşe de armă în curtea complexului regal. Muniţia a fost distrusă printr-o explozie controlată.

Poliţia metropolitană din Londra, Scotland Yard, a comunicat că incidentul nu este considerat de tip terorist şi că nicio persoană nu a fost rănită. Conform unor surse din cadrul comisiei de anchetă, suspectul ar avea probleme psihice.

Incidentul a avut loc în contextul pregătirilor pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles, care nu se afla în Palatul Buckingham în momentul incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici