Indonezia vrea să dea foc lumii: Putin, cu orice preţ la summitul G20

Într-o perioadă tensionată la nivel mondial, organizatorii evenimentului de la Bali speră că preşedintele Rusiei va fi prezent măcar virtual.

98546 afișări
Imaginea articolului Indonezia vrea să dea foc lumii: Putin, cu orice preţ la summitul G20

Indonezia vrea să dea foc lumii: Putin, cu orice preţ la summitul G20

Preşedintele rus Vladimir Putin ar putea „participa probabil prin canale virtuale” la următorul summit G20, care va avea loc în Bali.

Preşedintele Indoneziei, Joko Widodo, care găzduieşte summitul anul acesta, a declarat asta, sfidând dorinţa lui Joe Biden, dar şi pe cea a lui Volodimir Zelenski, care nu vor să dea ochii cu liderul de la Kremlin.

Putin a spus că va participa la summit „dacă va fi posibil”, a declarat Joko Widodo, care, ieri, pentru Financial Times, şi-a exprimat totuşi îndoielile cu privire la prezenţa liderului de la Kremlin, spunând că are „impresia” că acesta nu va fi prezent în Bali.

„Dacă nu ar fi posibilă” prezenţa sa fizică, „poate că ar putea fi acolo virtual”, a spus preşedintele indonezian. Oficialii de la Moscova au informat că, până la finalul săptămânii, Rusia va da un răspuns invitaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici