Inedit: Boris Johnson a sărbătorit relaxarea restricţiilor într-un pub, cu o halbă de bere

  • Boris Johnson a sărbătorit relaxarea restricţiilor într-un pub.
  • Prim-ministrul britanic a băut o halbă de bere în pub-ul The Mount Taven.
  • Boris Johnson: Este fantastic că ne-am putut bucura de libertate.
650 afișări
Imaginea articolului Inedit: Boris Johnson a sărbătorit relaxarea restricţiilor într-un pub, cu o halbă de bere

Boris Johnson a sărbătorit relaxarea restricţiilor într-un pub cu o halbă de bere

Cum altfel să sărbătoreşti relaxarea restricţiilor decât cu o halbă rece de bere?

Prim-ministrul Boris Johnson a vizitat pub-ul The Mount Taven din Wolverhampton unde a sărbătorit ieşirea din restricţii cu o bere. Imaginile au făcut furori pe Twitter. “Este fantastic că ne-am putut bucura de libertate cu familia şi prietenii. Dar vă rog în continuare să respectaţi regulile”, a mai adăugat acesta.

Restricţiile anti-COVID au fost relaxate în Marea Britanie, după 4 luni. Decizia redeschiderii vine în contextul în care campania intensă de vaccinare a dus la o scădere importantă a infectărilor, iar Regatul Unit va ajunge curând la imunitate colectivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici