Înjunghiere în masă în Franţa: mai multe persoane, inclusiv copii, rănite

Mai multe persoane, inclusiv copii, au fost rănite într-un atac cu cuţitul în oraşul francez Annecy, a anunţat ministrul de interne al ţării.

2765 afișări
Imaginea articolului Înjunghiere în masă în Franţa: mai multe persoane, inclusiv copii, rănite

UPDATE: Suspectul atacului în urma căruia 7 persoane, dintre care 6 copii, au fost rănite, a declarat poliţiei că este un solicitant de azil sirian, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei, sub rezerva anonimatului. Identitatea presupusului atacator este în curs de verificare şi nu a fost confirmată, potrivit sursei, care a adăugat că se crede că acesta este necunoscut serviciilor de securitate.

Politicianul Antoine Armand a scris pe Twitter că cei mici au fost atacaţi într-un loc de joacă, descriind atacul ca fiind "abominabil". La Paris, politicienii au întrerupt o dezbatere pentru a ţine un moment de reculegere pentru victime, potrivit BFMTV.

Francois Astorg, primarul oraşului Annecy, a îndemnat oamenii să evite zona Paquier a oraşului.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Doi copii ar fi fost grav răniţi în urma atacului cu cuţitul, potrivit BFM TV. Opt copii şi un adult au fost răniţi în total, a precizat poliţia.

Micuţii au cu toţii vârsta de aproximativ trei ani, au adăugat poliţiştii.

Ministrul de interne Gerald Darmanin a declarat că un suspect a fost arestat "datorită intervenţiei rapide a poliţiei".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici