Înregistrare video cu McCain în perioada detenţiei din Vietnam (Video)

Arhiva naţională franceză a dat publicităţii o înregistrare video realizată în perioada războiului din Vietnam şi care îl prezintă pe candidatul republican în cursa pentru Casa Albă, John McCain, internat în spitalul centrului de detenţie vietnamez.

11 afișări
Imaginea articolului Înregistrare video cu McCain în perioada detenţiei din Vietnam (Video)

Înregistrare video cu McCain în perioada detenţiei din Vietnam

McCain, filmat pe patul de spital în timp ce fuma, părea copleşit de emoţii. Înregistrarea îl prezintă pe candidatul republican ca pe un erou, dar mesajul materialului ar putea fi alterat de faptul că McCain fumează în timpul interviului, potrivit Sky News.

În înregistrarea video, McCain transmite un mesaj soţiei sale pe care o încurajează spunându-i că se va însănătoşi şi că o iubeşte. El descrie apoi împrejurările în care a fost luat prizonier, după ce avionul pe care îl pilota a fost lovit de un proiectil iar el s-a paraşutat deasupra unui lac, unde a fost capturat şi internat în spital în stare gravă.

McCain vorbeşte cu o voce stinsă iar buzele îi tremură în timpul interviului realizat de jurnalistul francez Francois Chalais şi difuzat în premieră de televiziunea franceză în ianuarie 1968.

Văduva jurnalistului cere mai multor posturi de televiziune din Franţa şi Statele Unite să îi achite despăgubiri financiare pentru utilizarea neautorizată a înregistrării făcute de soţul său. Avocatul acesteia a trimis chiar o scrisoare echipei de campanie a lui McCain după mai multe extrase din acest material video au fost publicate pe site-ul candidatului republican fără acordul femeii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici