Înregistrare VIDEO: Trump alături de personaje implicate în scandalul privind contactele fiului său cu oficiali ruşi

Postul de televiziune CNN a dat publicităţii o înregistrare în care viitorul preşedinte american Donald Trump apare alături de personaje implicate în scandalul privind contactele fiului său cu presupuşi oficiali ruşi.

760 afișări
Imaginea articolului Înregistrare VIDEO: Trump alături de personaje implicate în scandalul privind contactele fiului său cu oficiali ruşi

Înregistrare VIDEO: Trump alături de personaje implicate în scandalul privind contactele fiului său cu oficiali ruşi

Înregistrarea este de la un eveniment din 15 iunie 2013, înainte de competiţia Miss USA, ocazie cu care Donald Trump a anunţat acordul de a aduce concursul Miss Universe la Moscova.

Înregistrarea VIDEO poate fi văzută AICI

Printre participanţi se numără şi Rob Goldstone, impresar şi fost jurnalist britanic, interlocutorul lui Donald Trump jr. în emailurile privind întrevederea acestuia cu un procuror rus pentru a primi informaţii compromiţătoare despre fostul candidat democrat Hillary Clinton.

Donald Trump jr. nu apare în înregistrarea obţinută de CNN.

Recent, Donald Trump jr., fiul cel mare al preşedintelui SUA a publicat email-uri prin care confirmă relatările că ar fi discutat cu un procuror rus, în campania electorală, pentru a primi informaţii compromiţătoare despre fostul candidat democrat Hillary Clinton, scrie The New York Times.

Pe 3 iunie 2016, un email primit de Donald Trump jr. arată clar că unul dintre foştii parteneri de afaceri ai tatălui său fusese contactat de un oficial rus de rang înalt care se oferea să furnizeze echipei de campanie a lui Donald Trump date compromiţătoare despre Hillary Clinton.

Întrevederea a avut loc pe 9 iunie 2016, cu avocatul rus Natalia Veselnitskaya, în Turnul Trump din New York. Potrivit cotidianului The New York Times, informaţiile ar fi fost oferite de Iuri Iakovlevici Ceaika, procurorul-general al Rusiei. Ceaika este prieten cu Natalia Veselnitskaya. Interlocutorul lui Donald Trump jr. în emailuri a fost Rob Goldstone, impresar şi fost jurnalist britanic.

Donald Trump jr. susţine că avocatul rus nu a oferit nicio informaţie compromiţătoare despre Hillary Clinton.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici