Înregistrarea audio în care Donald Trump pare să ceară demiterea ambasadorului SUA în Ucraina. „Scapă de ea!”

Vocea preşedintele american Donald Trump apare într-o înregistrare audio din 2018 în care se pare că cere demiterea ambasadorului SUA de atunci în Ucraina, o figură cheie în seria evenimentelor care au condus la inculparea sa, a informat vineri postul ABC News, potrivit Reuters.

2957 afișări
Imaginea articolului Înregistrarea audio în care Donald Trump pare să ceară demiterea ambasadorului SUA în Ucraina. „Scapă de ea!”

Donald Trump apare într-o înregistrare audio în care ar cere demiterea ambasadorului SUA în Ucraina

Înregistrarea prezintă o voce care seamănă cu cea a lui Trump care se afla în aprilie 2018 la o cină cu mai mulţi invitaţi, inclusiv Lev Parnas, fostul asociat al avocatului său, Rudy Giuliani, a informat ABC, citând surse familiare cu înregistrarea.

„Scapă de ea! Dă-o afară mâine. Nu-mi pasă. Dă-o afară mâine. Dă-o afară. Bine? Fă-o.", spune vocea, potrivit ABC.

Dacă este autentică, înregistrarea ar consolida argumentul democraţilor potrivit cărora asociaţii lui Trump au petrecut aproape un an încercând să o demită pe ambasadoarea Marie Yovanovich pentru că au văzut-o ca pe un obstacol în eforturile lor de a presiona Ucraina pentru investigarea rivalului său politic, Joe Biden.

Parnas a povestit conversaţia în apariţiile sale în presă de săptămâna trecută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici