Întâlnirea dintre Sarkozy, Monti şi Merkel a fost amânată

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a anunţat luni, la Madrid, că reuniunea programată vineri, la Roma, cu premierul italian Mario Monti şi cu cancelarul german Angela Merkel a fost amânată până în februarie.

200 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea dintre Sarkozy, Monti şi Merkel a fost amânată

Angela Merkel şi Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Sarkozy a făcut aceste declaraţii în cursul conferinţei de presă cu premierul spaniol, Mariano Rajoy.

"Voi discuta cu Mario Monti la telefon în această seară. Am decis amânarea până în februarie a întâlnirii cu domnul Monti şi cu doamna Merkel", a spus Sarkozy.

Organizarea acestei reuniuni fusese anunţată pe 6 ianuarie de Nicolas Sarkozy după întâlnirea la Paris cu Mario Monti. Cei trei lideri urmau să discute despre criza datoriilor din zona euro înaintea summitului european din 29 ianuarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici