Întreaga Spanie este revoltată. Un român i-a pus mâna în zona intimă unei jurnaliste în timp ce acesta trasmitea în direct de pe o stradă din Madrid / Ministru: "Violenţă sexuală"

Miniştrii guvernului spaniol şi-au exprimat indignarea după ce un trecător a atins o jurnalistă în zonele intime în timp ce aceasta era în direct. Gestul bărbatului a dus la un dialog tensionat în direct care a fost văzută în întreaga Spanie.

4646 afișări
Imaginea articolului Întreaga Spanie este revoltată. Un român i-a pus mâna în zona intimă unei jurnaliste în timp ce acesta trasmitea în direct de pe o stradă din Madrid / Ministru: "Violenţă sexuală"

Întreaga Spanie este revoltată. Un român i-a pus mâna în zona intimă unei jurnaliste în timp ce acesta trasmitea în direct de pe o stradă din Madrid / Ministru: "Violenţă sexuală"

UPDATE: Din cele mai recente informaţii, bărbatul a fost reţinut şi ar fi un cetăţean român. Poliţia Naţională din Spania a arestat un tânăr de 25 de ani de naţionalitate română, potrivit El Mundo.

Isa Balado, o jurnalistă a postului de televiziune Cuatro, a intrat marţi în detalii despre un jaf în centrul Madridului, când a fost abordată de un bărbat. Înregistrarea video îl arată pe acesta întinzând o mână pentru a-i atinge zona posteriorului, înainte de a-i întrerupe reportajul pentru a o întreba pentru ce post de televiziune lucrează.

Pe măsură ce imaginile cu incidentul au circulat online, oameni din întreaga Spanie s-au arătat revoltaţi. Subiectul a fost principala temă de discuţie astăzi în întreaga Spanie.

"Ceea ce până acum era 'normal' nu mai este aşa. Atingerile fără consimţământ sunt violenţă sexuală", a scris pe reţelele de socializare ministrul interimar al egalităţii din această ţară, Irene Montero.

Yolanda Díaz, ministrul interimar al muncii şi vicepremier, a cerut ca acest act să fie pedepsit.

Poliţia a anunţat marţi că a arestat un bărbat, care ar avea 25 de ani, pentru că a agresat sexual un reporter.

Imediat după incident, jurnalista Balado a încercat să îşi continue reportajul despre jaf, spunându-i bărbatului că se află în direct la cameră. Câteva secunde mai târziu, gazda emisiunii, Nacho Abad, şi-a cerut scuze în timp ce o întrerupea. "Ţi-a atins posteriorul?", a întrebat-o acesta.

Când ea a spus că da, Abad i-a cerut să îl pună pe bărbat în faţa camerei. "Dă-mi-l pe idiotul ăsta", a spus el.

Jurnalista Balado i s-a adresat chiar ea individului: "Oricât de mult ai vrea să mă întrebi de la ce canal sunt, chiar trebuie să mă atingi pe la spate?". a întrebat Balado.

În timp ce bărbatul a negat că ar fi atins-o, Balado a încercat să pună capăt interacţiunii. "Aş vrea să mă laşi să lucrez", a spus ea. Bărbatul a continuat să insiste că nu a atins-o, chiar dacă a întins din nou mâna, de data aceasta atingându-i părul în timp ce pleca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici