Inundaţiile continuă să facă ravagii în India. Bilanţ: 100 de morţi - VIDEO

Inundaţiile provocate de ploile masive începute vineri în nordul Indiei au provocat decesul a peste 100 de persoane din statele indiene Bihar şi Uttar Pradesh, relatează site-ul postului BBC.

322 afișări
Imaginea articolului Inundaţiile continuă să facă ravagii în India. Bilanţ: 100 de morţi - VIDEO

Inundaţiile continuă să facă ravagii în India. Bilanţ: 100 de morţi

Ploile abundente care au început vineri în nordul Indiei, generând inundaţii masive în statele Bihar şi Uttar Pradesh, au provocat moartea a peste 100 de persoane şi numeroase pagube materiale.

 

 

 

Traficul feroviar şi cel rutier, alături de serviciile de sănătate, educaţie şi de electricitate au fost afectate şi sistate în ambele state, conform declaraţiilor făcute de autorităţile locale.

În statul Uttar Pradesh bilanţul deceselor este de 93 de persoane, în vreme ce în statul Bihar acesta este de 29 de persoane, conform estimărilor realizate de autorităţile locale responsabile de gestionarea dezastrelor naturale.

Peste 500 de prizonieri ai unei închisori din statul Uttar Pradesh au fost relocaţi şi alţi 850, dintr-o altă închisoare, urmează a fi mutaţi, din cauza inundării clădirilor în care aceştia erau încarceraţi.

Foto: Hepta

Taguri:
india,
inundaţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici