INUNDAŢIILE din CHINA: Momentul în care un bărbat este ÎNGHIŢIT de ape împreună cu propria casă - VIDEO

O înregistrare video din timpul indundaţiilor provocate de ploile torenţiale din China a surprins momentul terifiant în care un bărbat se străduieşte să scape din propria casă înainte să fie luată de viitură.

324 afișări
Imaginea articolului INUNDAŢIILE din CHINA: Momentul în care un bărbat este ÎNGHIŢIT de ape împreună cu propria casă - VIDEO

INUNDAŢIILE din CHINA: Momentul în care un bărbat este înghiţit de ape împreună cu propria casă - VIDEO

Incidentul dramatic ar fi fost filmat în Shifang, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, unde râul Shifting a fost afectat de ploile torenţiale, scrie Daily Mail.

În clip se poate vedea cum un bărbat merge dintr-un colţ în altul al balconului unei case de trei etaje aflate în mijlocul râului învolburat. Bărbatul încearcă să comunice cu oamenii din jur, dar în câteva secunde clădirea se prăbuşeşte sub puterea apelor.

Între 30 şi 40 de persoane au fost îngropate în China, miercuri, de o alunecare de teren ce s-a produs în provincia Sichuan, în sud-vestul ţării, a anunţat agenţia China Nouă, citând oficiali locali.

Alunecarea de teren a avut loc în Zhongxing, fiind provocată de ploile torenţiale care s-au abătut asupra regiunii, potrivit pompierilor citaţi de agenţia oficială, care au adăugat că echipele de salvare sunt pe punctul de a interveni la faţa locului.

O mare parte din China, inclusiv Beijingul, a fost afectată de ploi abundente, adesea însoţite de furtuni.

În timpul sezonului ploios, se produc frecvent alunecări de teren în provincia montană Sichuan, afectată, de asemenea, de puternice cutremure de pământ.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici