Iran se teme de al doilea val de COVID având în vedere creşterea incidenţei cazurilor

  • Regimul de la Teheran se teme de un al doilea val al pandemiei
  • Restricţiile au fost totuşi relaxate după două luni în care restaurantele şi magazinele au fost deschise
231 afișări
Imaginea articolului Iran se teme de al doilea val de COVID având în vedere creşterea incidenţei cazurilor

Iran se teme de al doilea val de COVID avîând în vedere creşterea cazurilor

Iranienii se tem de izbucnirea unui al doilea val de infectări cu noul COVID 19 având în vedere creşterea incidenţei cazurilor în ultimul timp.

Regimul de la Teheran este îngrijorat de faptul că pentru a doua zi consecutiv, numărul celor infectaţi trece de 3.000. Iranul a fost ţara cea mai afectată de COVID din Orientul Mijlociu, înregistrând circa 161 000 de cazuri dintre care 125.000 de oameni s-au recuperat.

Iranul a fost printre primele ţări afectte de COVID după izbucnirea pandemiei din China. Totuşi, măsurile de restricţie sunt ridicate pe rând cafenelele şi restaurantele fiind deschise în Teheran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici