Iranul a anunţat că teroristul care ar fi orchestrat atentatele de la Teheran a fost eliminat

Autorităţile iraniene au comunicat că l-ar fi ucis pe teroristul despre care se crede că ar fi orchestrat atentatele de la Teheran, comise săptămâna trecută, informează The Associated Press pe pagina electronică, citând agenţia de ştiri IRNA.

287 afișări
Imaginea articolului Iranul a anunţat că teroristul care ar fi orchestrat atentatele de la Teheran a fost eliminat

Iranul a anunţat că teroristul care ar fi orchestrat atentatele de la Teheran a fost eliminat

Ministrul iranian Mahmoud Alavi a declarat că suspectul ar fi fugit într-o ţară vecină după atacurile teroriste, însă a fost ucis de agenţii secreţi iranieni şi ai altor "agenţii de spionaj". Oficialul nu a oferit mai multe detalii despre operaţiune.

Mai mulţi indivizi au deschis focul în incinta clădirii Parlamentului din Teheran, apoi au atacat Mausoleul Ayatollahului Khomeini, fondatorul Republicii Islamice Iran, monument situat la câţiva kilometri de sediul legislativului. Atacurile au fost revendicate de organizaţia teroristă Stat Islamic.

Autorităţile de la Teheran au mai transmis că atacatorii, care au fost ucişi în timpul atentatelor, au luptat pentru Stat Islamic în Siria şi Irak.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici