Iranul ameninţă Israelul că va riposta la atacul cibernetic asupra unui complex nuclear

  • Administraţia din Iran ameninţă Israelul că va riposta la atacul cibernetic asupra unui complex nuclear
  • Iranul atribuie Israelului atacul cibernetic care a declanşat un incendiu la o unitate a complexului de purificare a uraniului de la Natanz
  • Mohammad Zarif: "Vom avea şi noi răzbunarea noastră asupra sioniştilor"
523 afișări
Imaginea articolului Iranul ameninţă Israelul că va riposta la atacul cibernetic asupra unui complex nuclear

Iranul ameninţă Israelul

Iranul va riposta la atacul cibernetic care a vizat complexul nuclear Natanz, atribuit Israelului, avertizează Mohammad Javad Zarif, ministrul iranian de Externe, conform BBC News.
 
Oficiali iranieni au declarat că o unitate a complexului de purificare a uraniului de la Natanz a fost ţinta unui act de "terorism nuclear". Reţeaua de electricitate a unităţii a fost vizată de un atac cibernetic, care a declanşat o explozie şi un incendiu.
 
"Desigur că Israelul este în spatele atacului. Din fericire, incidentul nu a provocat pierderi de vieţi omeneşti şi nici daune asupra mediului. Dar ar fi putut fi o catastrofă. Este vorba de o crimă împotriva umanităţii, iar comiterea unor acţiuni de acest fel corespunde cu esenţa regimului sionist", a declarat Saeed Khatibzadeh, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, precizând că au fost avariate centrifuge mai puţin eficiente de tip IR1.
 
Mohammad Javad Zarif, ministrul de Externe de la Teheran, a avertizat că Iranul va riposta la atacul cibernetic. "Sioniştii vor să se răzbune din cauza progreselor în negocierile privind anularea sancţiunilor. Au spus public că nu vor accepta acest lucru. Dar vom avea şi noi răzbunarea noastră asupra sioniştilor", a afirmat Mohammad Javad Zarif. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici