Iranul avertizează că va răspunde la orice ameninţare din partea SUA

Iranul va răspunde la orice ameninţare din partea Statelor Unite, a declarat miercuri şeful Gardienilor Revoluţiei, Hossein Salami, în timp ce Washingtonul îşi evaluează răspunsul la uciderea unor militari americani de către militanţi care au legături cu Teheranul, relatează Reuters.

711 afișări
Imaginea articolului Iranul avertizează că va răspunde la orice ameninţare din partea SUA

"Auzim ameninţări venite din partea oficialilor americani, le spunem că ne-au testat deja şi că acum ne cunoaştem, nicio ameninţare nu va rămâne fără răspuns", a declarat Salami.

Trimisul Iranului la ONU, Amir Saeid Iravani, a avertizat, de asemenea, că Teheranul va răspunde decisiv la orice atac asupra teritoriului său, la adresa intereselor sale sau ale cetăţenilor iranieni din afara graniţelor sale.

Comentariile oficialilor iranieni vin la o zi după ce preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunţat că a decis cum să răspundă la un atac cu dronă comis de o grupare apropiată Iranului care a ucis membri ai serviciilor americane în Iordania, fără a da însă detalii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici