Iranul critică noile sancţiuni impuse de SUA asupra unor oficiali de rang înalt

Noile sancţiuni impuse de Statele Unite asupra unor oficiali iranieni de rang înalt demonstrează politica de intimidare abordată de Washington în relaţiile internaţionale, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, relatează site-ul agenţiei Reuters.

242 afișări
Imaginea articolului Iranul critică noile sancţiuni impuse de SUA asupra unor oficiali de rang înalt

Iranul critică noile sancţiuni impuse de SUA asupra unor oficiali de rang înalt

"Acest tip de metode sunt doar un semn de disperare şi incapabilitate a regimului de a beneficia de o abordare diplomatică şi logică, ceea ce poate fi văzut în politica de intimidare pe care Statele Unite o foloses asupra altor ţări în problemele globale şi internaţionale", a declarat purtătorul de cuvânt.

Departamentul american al Trezoreriei a anunţat introducerea a nouă oficiali iranieni pe lista sancţiunilor, informează publicaţiile Times of Israel şi Le Figaro.

Printre oficialii vizaţi se numără Mohammad Bagher, comandantul Gardienilor Revoluţiei, Ebrahim Raisi, şeful sistemului judiciar, şi Ali Akbar Velayati, consilier al ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului.

Taguri:
iran,
sua,
sancţiuni

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici