Islamist sirian suspectat de activităţi teroriste, dat în urmărire după raidul din Germania: "Putem presupune că individul căutat este periculos"

Autorităţile germane caută, în urma raidului din landul Saxonia, un islamist sirian suspectat că ar fi vrut să comită un atentat, informează presa germană.

1333 afișări
Imaginea articolului Islamist sirian suspectat de activităţi teroriste, dat în urmărire după raidul din Germania: "Putem presupune că individul căutat este periculos"

Islamist sirian suspectat de activităţi teroriste, dat în urmărire după raidul din Germania: "Putem presupune că individul căutat este periculos"

Conform site-ului Thueringer-allgemeine.de, autorităţile caută activ un sirian în vârstă de 22 de ani, Jaber A., suspectat de activităţi teroriste.

"Serviciile de informaţii au depistat în cursul nopţii indicii despre o posibilă ameninţare teroristă", a declarat Tom Bernhardt, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din landul Saxonia.

"Putem presupune că individul căutat este periculos", a precizat oficialul citat, confirmând că în locuinţa suspectului, situată în zona Fritz-Heckert din orăşelul Chemnitz, au fost găsite substanţe explozive.

Forţele speciale ale poliţiei germane au descins sâmbătă la o adresă din orăşelul german Chemnitz, situat în landul Saxonia, la periferia oraşului Dresda, informează publicaţia Die Zeit. Autorităţile au dat asigurări că situaţia este sub control şi că nu există nicio ameninţare iminentă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici