Israel vs Hamas. Armata Israelului implementează o tactică folosită de Ucraina în războiul său

Pe tancurile israeliene au fost instalate "cuşti de acoperiş" pentru a le apăra de dronele care lansează bombe de mici dimensiuni, într-o tactică folosită în Ucraina.

2912 afișări
Imaginea articolului Israel vs Hamas. Armata Israelului implementează o tactică folosită de Ucraina în războiul său

Israel vs Hamas. Armata Israelului implementează o tactică eficientă folosită de Ucraina în războiul său

Tancurile au fost văzute apropiindu-se de graniţa cu Gaza înainte de o ofensivă terestră anticipată împotriva teroriştilor Hamas.

Cuştile metalice se aseamănă cu blindajul montat pe partea de sus a tancurilor de forţele ruseşti şi ucrainene pentru a împiedica lansarea de bombe, adesea lansate de drone de mici dimensiuni cumpărate din magazine. Dronele vizau partea de sus a tancurilor pentru a lovi în trape deschise sau în puncte slabe ale blindajului.

Teroriştii Hamas au folosit tactici de dronă similare celor adoptate în războiul din Ucraina atunci când au dezactivat turnurile de observare în timpul atacului asupra Israelului.

Atât Rusia, cât şi Ucraina folosesc în mod obişnuit drone improvizate pentru a lansa bombe sau grenade în carenele tancurilor inamice pentru a le distruge.

Cuştile metalice au apărut pe tancurile Challenger 2, donate Kievului de către Marea Britanie, semn că şi cele mai puternic blindate arme au nevoie de protecţie suplimentară.

Imagini cu tancuri israeliene dotate cu blindajul montat pe acoperiş au fost difuzate în timp ce mii de soldaţi ai ţării se concentrează la graniţa cu Gaza înaintea unei invazii "iminente".

Ţara a chemat aproximativ 360.000 de rezervişti înaintea anticipatei ofensive terestre pentru a elimina teroriştii Hamas din bastionul lor palestinian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici