Israelul a interceptat mai multe rachete lansate din Siria. Anunţul armatei israeliene

Armata israeliană a anunţat că sistemul său antirachetă „Iron Dome” a doborât patru rachete lansate marţi dimineaţa din Siria către Platoul Golan, informează Le Figaro.

1505 afișări
Imaginea articolului Israelul a interceptat mai multe rachete lansate din Siria. Anunţul armatei israeliene

Israelul a interceptat mai multe rachete lansate din Siria

Potrivit unui comunicat emis de Armată, momentan nu au fost raportate pagube în Israel în urma acestui incident.

În cadrul aceluiaşi comunicat, forţele israeliene reamintesc că aproximativ 450 de rachete au fost lansate din Fâşia Gaza către Israel în ultima săptămână, pe fondul conflictului armat cu gruparea palestiniană Jihadul Islamic, însă nicio rachetă nu fusese lansată din Siria în acest context.

Le Figaro notează că un acord de încetare a focului a fost agreat joi între Jihadul Islamic şi forţele israeliene, însă acesta riscă să fie încălcat în orice moment.

Taguri:
israel,
siria,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici