Israelul spune că nu are niciun interes într-un război mai amplu

Ministrul israelian al apărării a declarat că ţara sa nu este interesată de un război cu nimeni altcineva în afară de Hamas, scrie Sky News.

241 afișări
Imaginea articolului Israelul spune că nu are niciun interes într-un război mai amplu

Israelul spune că nu are niciun interes într-un război mai amplu

„Ducem un război pe frontul sudic împotriva Hamas, pregătiţi pentru orice evoluţie în nord, Hezbollah suferă multe pierderi. Cu toate acestea, nu avem niciun interes să extindem războiul”, a declarat Yoav Gallant, ca răspuns la întrebarea dacă există posibilitatea unei confruntări cu Iranul.

Întrebat despre o invazie terestră în Fâşia Gaza, Gallant a spus că aceasta „nu este departe”, dar că nu va începe până când nu vor exista condiţiile necesare.

Până în prezent, Israelul a amânat aşteptata ofensivă terestră, fiind presat de liderii occidentali să aştepte până la eliberarea mai multor ostatici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
israel,
razboi,
interes

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici