Israelul va deschide un nou punct de trecere a frontierei în nordul Gaza pentru ajutorul iordanian

  • Israelul va deschide o nouă trecere terestră în Fâşia Gaza.
  • Aceasta va avea rolul de a facilita livrările de ajutoare din Iordania.
  • Punctul de trecere a frontierei va fi în nordul Fâşiei Gaza.
122 afișări
Imaginea articolului Israelul va deschide un nou punct de trecere a frontierei în nordul Gaza pentru ajutorul iordanian

Israelul va deschide un nou punct de trecere a frontierei în nordul Gaza pentru ajutorul iordanian

Anunţul a fost făcut miercuri de ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant. El a spus că va fi creat un nou punct de trecere în partea de nord a graniţei pentru a reduce timpul necesar transportului din Ashdod, aflat la 40 km distanţă.

Un consilier a declarat că punctul de trecere va fi între satul israelian Zikim şi satul palestinian As-Siafa, potrivit Reuters.

Gallant a mai spus că noul punct de trecere va stimula livrarea ajutoarelor aduse pe uscat din Iordania, spre estul Israelului.

Comunitate internaţională a făcut mari presiuni asupra Israelului pentru a permite acordarea de ajutor refugiaţilor din Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici