Italia: O fetiţă româncă de 16 luni, salvată după ce rămăsese blocată cu capul într-un gard metalic - VIDEO

O fetiţă în vârstă de un an şi patru luni a unei familii de români a rămas blocată cu capul în gardul metalic al unei fântâni arteziene din centrul Italiei, fiind eliberată de echipele de intervenţie după circa 30 de minute.

101 afișări
Imaginea articolului Italia: O fetiţă româncă de 16 luni, salvată după ce rămăsese blocată cu capul într-un gard metalic - VIDEO

Italia: O fetiţă româncă de 16 luni, salvată după ce rămăsese blocată cu capul într-un gard metalic

Copila s-a jucat şi a rămas blocată cu capul în grilajul metalic al "Fântânii celor doi lei" ("Fontana dei Due Leoni"), situată în Piaţa Orsini, în faţa sediului Primăriei oraşului Teramo(regiunea Abruzzo, centrul Italiei), scrie site-ul italian PrimaDaNoi.it.

Mama fetiţei, o româncă, a solicitat imediat ajutorul pompierilor italieni. Echipa de intervenţie a lucrat aproximativ 30 de minute pentru tăierea cu extremă atenţie a gratiilor metalice în care era prins capul fetiţei.

Copilul în vârstă de un an şi patru luni a fost eliberat fără a fi rănit.

"Fântana celor doi lei" a fost construită de sculptorul Pasquale Morganti la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX, fiind amplasată la intrarea principală în Palatul Municipal din Teramo. Potrivit site-ului Cityrumors.it, în momentul incidentului în sediul Primăriei din Teramo se desfăşura prima şedinţă a noului Consiliu Municipal. Şedinţa a fost întreruptă până la eliberarea fetiţei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici