Italia: Tânără salvată după ce a stat 23 de ore sub dărâmături (Video)

O studentă în vârstă de 24 de ani a fost salvată în noaptea de luni spre marţi de sub dărâmături, după ce a fost blocată timp de 23 de ore, în urma cutremurului produs în centrul Italiei, a anunţat agenţia Ansa.

17 afișări
Imaginea articolului Italia: Tânără salvată după ce a stat 23 de ore sub dărâmături (Video)

O tânără a fost salvată în Italia, după ce a stat 23 de ore sub dărâmături

Potrivit aceleiaşi surse, Marta Valente, a cărei stare de sănătate este stabilă, a fost blocată sub dărămâturile unei clădiri de patru etaje.

"A fost o salvare foarte dificilă. Erau grinzi care ar fi reprezentat un pericol şi ea avea picioarele blocate", a menţionat Aldo, speologul care a salvat-o. Potrivit acestuia, alte persoane se află sub dărămâturile acestui imobil din centrul oraşului L'Aquila.

Cutremurul violent care a avut loc luni în centrul Italiei, cel mai puternic din ultimii 30 de ani, s-a soldat cu moartea a cel puţin 179 de persoane şi rănirea altor 1.500, potrivit noului bilanţ provizoriu făcut public marţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici