Jaf incredibil în timpul pandemiei: 97 de maşini au fost furate de la un centru de închirieri. Ce s-a întâmplat după ce proprietarii au constatat dispariţia

  • Un centru de închirieri din Auckland, Noua Zeelandă, a fost jefuit de hoţi
  • 97 de maşini au furat aceştia
  • Hoţii au profitat de faptul că centrul a fost închis pe perioada pandemiei şi au revenit mai multe zile la rând pentru a lua maşinile
3898 afișări
Imaginea articolului Jaf incredibil în timpul pandemiei: 97 de maşini au fost furate de la un centru de închirieri. Ce s-a întâmplat după ce proprietarii au constatat dispariţia

97 de maşini, furate de la un centru de închirieri! Jaf incredibil în vremea pandemiei. Cum au acţionat hoţii

Un jaf de proporţii a avut loc la un centru de închirieri de maşini din Auckland, Noua Zeelandă. Reprezentanţii centrului au avut un şoc atunci când au revenit la locul de muncă şi au descoperit că le lipsesc nu mai puţin de 97 de vehicule, scrie BBC.
 
"Sincer să va spun, a fost ca şi cum cineva m-a lovit în stomac", a spus Tom Ruddenklau, şeful centrului de închirieri.
 
"Nu mi-am putut crede ochilor şi nu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva", a mai spus el.
 
BBC scrie că firma de închirieri este cunoscută în Noua Zeelandă şi are maşinile vopsite şi branduite. Chiar şi aşa, hoţii au reuşit să păcălească vigilenţa poliţiştilor şi au mers cu maşinile pe sub nasul acestora.
 
"Am realizat la un moment dat că ceva nu este în regulă, pentru că patrulele noastre au observat mai multe maşini ale căror şoferi conduceau într-un mod suspect", a declarat Matt Srhoj, inspector de poliţie.
 
BBC notează că întreaga comunitate s-a mobilizat şi a raportat apariţia unor maşini ale companiei Jucy pe străzi, iar 85 dintre vehicule au fost recuperate şi 29 de oameni arestaţi pentru legăturile avute cu jaful.
 
Poliţiştii au declarat că din ancheta lor a reieşit că hoţii s-au organizat spontan şi un aveau un plan concret.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici