Jaf într-o parcare din Philadelphia. Monede în valoare de 100.000 de dolari au fost furate dintr-un camion

Camionul transporta 750.000 de dolari în monede de la Monetăria SUA, a spus poliţia.

446 afișări
Imaginea articolului Jaf într-o parcare din Philadelphia. Monede în valoare de 100.000 de dolari au fost furate dintr-un camion

Sursa foto: Twitter

Poliţia îi caută pe cei care au spart un camion în care se transportau 750.000 de dolari în monede şi le-au lăsat împrăştiate pe pământ. 

Aproximativ 100.000 de dolari, sau mai mult în cenţi, au fost furaţi din camionul care ridicase monedele de la Monetăria SUA şi a fost parcat într-un lot peste noapte, a declarat căpitanul de poliţie din Philadelphia, John Ryan. 

Ofiţerii au fost chemaţi într-o parcare Walmart din nord-estul Philadelphiei, joi, imediat după ora 6 dimineaţa, pe baza unui raport al spargerii, care se crede că s-a întâmplat peste noapte, a declarat poliţia într-un comunicat.

Camionul se îndrepta spre Florida, iar şoferul locuieşte în apropiere şi l-a parcat peste noapte în lotul Walmart pentru a pleca dimineaţa, a spus Ryan, adăugând că nu este neobişnuit, potrivit NBC News

Hoţii ar fi folosit tăietoare de şuruburi pentru a pătrunde în camion, care avea banii în pungi pe nişte paleţi, a mai spus Ryan. 

„Încercau să încarce banii în alte lucruri pentru a-i transporta. Există monede peste tot în parcare, pe toată strada”.

Nu au fost efectuate arestări, iar ancheta este în desfăşurare, a spus poliţia.
 
Trailerul nu era marcat, dar asta nu înseamnă că cine a intrat ştia că înăuntru se aflau bani, a spus Ryan.
 
El a spus că au fost furturi de marfă în nord-estul şi sudul Philadelphiei recent, oamenii furând de la miel şi pui la televizoare şi alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici