Jair Bolsonaro se va întâlni cu Xi Jinping în cadrul summitului G20

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro se va întâlni pentru prima dată cu omologul său chinez, Xi Jinping, în cadrul Summitul Grupului Naţiunilor Dezvoltate şi Emergente (G20), relatează Reuters.

173 afișări
Imaginea articolului Jair Bolsonaro se va întâlni cu Xi Jinping în cadrul summitului G20

Jair Bolsonaro se va întâlni cu Xi Jinping în cadrul summitului G20

Întâlnirea dintre cei doi lideri va dura 40 de minute şi este programată vineri dimineaţă, înaintea începerii summitului, conform unui program publicat de Biroul preşedintelui brazilian.

Jair Bolsonaro şi Xi Jinping vor stabili şi detaliile unei vizite oficiale ale preşedintelui brazilian în Japonia, care ar urma să aibă loc până în luna noiembrie, când Jinping va efectua o vizită oficială în Brazilia.

Un reprezentant al Ambasadei Chinei în Brazilia a transmis că cei doi lideri vor avea o întâlnire „scurtă şi informală”.

Summitul grupului G20 va avea loc la Osaka, Japonia, în perioada 28-29 iunie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici