James Mattis afirmă că Moscova nu poate fi de încredere în urma incidentului din Marea Neagră

Secretarul american al Apărării, James Mattis, a declarat miercuri că acţiunile Rusiei, privind capturarea a trei nave ucrainene în Marea Neagră, reprezintă o încălcare a unui acord între cele două state şi demonstrează că Moscova nu este de încredere, relatează site-ul agenţiei Reuters.

624 afișări
Imaginea articolului James Mattis afirmă că Moscova nu poate fi de încredere în urma incidentului din Marea Neagră

James Mattis afirmă că Moscova nu poate fi de încredere în urma incidentului din Marea Neagră

"Dacă luăm în considerare că există un tratat între cele două ţări...acest lucru arată că Rusia nu poate fi de încredere", a declarat Mattis pentru reporteri.

Ambarcaţiuni ale Serviciului Federal rus de Securitate (FSB) au deschis focul spre trei nave militare ucrainene, capturându-le şi arestând 23 de membri ai echipajelor. Cele trei nave militare ucrainene se aflau în largul fostei provincii ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în anul 2014.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici