Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Ungariei: Statele central-europene se află mai degrabă "în opoziţie" în interiorul UE

Ceea ce statele central-europene reprezintă se află mai degrabă "în opoziţie" în interiorul Uniunii Europene, iar decizia Marii Britanii de a părăsi Blocul comunitar face lucrurile şi mai dificile pentru ele, a declarat Janos Lazar, în faţa Comsiei pentru afaceri europene a Parlamentului ungar.

383 afișări
Imaginea articolului Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Ungariei: Statele central-europene se află mai degrabă "în opoziţie" în interiorul UE

Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Ungariei: Statele central-europene se află mai degrabă "în opoziţie" în interiorul UE (Imagine: Hepta)

Odată cu Marea Britanie, părăseşte Blocul o ţară care luptă pentru autodeterminare, a spus Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, citat de agenţia de presă MTI.

În ceea ce priveşte Brexitul, Ungaria pledează în favoarea unei soluţii care este deopotrivă în interesul Marii Britanii, al Uniunii Europene şi al statelor din centrul Europei, a spus el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici