Japonia va relaxa şi mai mult măsurile de intrare în ţară, dar nu şi pentru turişti. Cine va beneficia de facilităţi

  • Japonia intenţionează să permită mai multor străini să intre în ţară pentru sejururi mai lungi începând de luna viitoare.
  • Limita ar fi de 1.000 de persoane pe zi.
  • Pentru turişti va menţine aceleaşi reguli stricte.
359 afișări
Imaginea articolului Japonia va relaxa şi mai mult măsurile de intrare în ţară, dar nu şi pentru turişti. Cine va beneficia de facilităţi

Profimedia

Japonia intenţionează să permită mai multor străini să intre în ţară pentru sejururi mai lungi începând de luna viitoare, menţinând în acelaşi timp regulile COVID-19 pentru turişti, a informat miercuri ziarul Asahi, relatează Reuters.
 
În incercarea de a preveni răspândirea noului coronavirus, Japonia a adoptat unele dintre cele mai stricte restricţii de călătorie din lume, nici chiar rezidenţii permanenţi neputând reveni în ţară fără permisiunea prealabilă.
 
La sfârşitul lunii iulie, guvernul a relaxat unele dintre aceste măsuri impuse studenţilor şi oamenilor de afaceri din şapte ţări.
 
Conform celei mai recente facilitări propuse, Japonia le-ar permite celor care stau mai mult de trei luni, cum ar fi studenţii şi lucrătorii din domeniul medical, să intre indiferent din ce ţară vin, a scris Asahi, citând mai multe surse guvernamentale.
 
Limita ar fi de 1.000 de persoane pe zi, potrivit ziarului.
 
Japonia a reuşit până acum să menţină numărul cazurilor de coronavirus şi al deceselor la niveluri scăzute, ajungând la un total de 79.900 de infectări şi 1.519 de decese de la începutul pandemiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici