Jean-Claude Juncker: Donald Trump a promis că nu va impune tarife suplimentare la importurile auto din Europa

Preşedintele american Donald Trump a promis că nu va impune taxe suplimentare la importurile de automobile din Europa, a declarat luni preşedintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenţiei Reuters.

189 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Juncker: Donald Trump a promis că nu va impune tarife suplimentare la importurile auto din Europa

Jean-Claude Juncker: Donald Trump a promis că nu va impune tarife suplimentare la importurile auto din Europa

"Donald Trump mi-a dat cuvântul său că nu vor exista tarife la importurile de automobile. Consider că angajamentul său este ceva pe care mă pot baza", a declarat Juncker.

Oficialul UE a adăugat că, cu toate acestea, dacă Donald Trump decide să impună taxe suplimentare la importurile de automobile, Uniunea Europeană va reacţiona imediat şi va impune măsuri de retorsiune.

"Uniunea Europeană va respecta înţelegerea, cât timp Statele Unite vor face acelaşi lucru", a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Margaritis Schinas.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici