Jill Biden va participa la încoronarea regelui Charles în locul lui Joe Biden

Soţia lui Joe Biden, Jill Biden, va participa la încoronarea regelui în numele preşedintelui SUA.

172 afișări
Imaginea articolului Jill Biden va participa la încoronarea regelui Charles în locul lui Joe Biden

Jill Biden va participa la încoronarea regelui Charles în locul lui Joe Biden

Biden a declarat luni că nu va putea participa la evenimentul din 6 mai din cauza programului său.

Într-o declaraţie, Casa Albă a spus că preşedintele i-a spus Regelui într-un apel telefonic pe 4 aprilie că prima doamnă Jill va participa în numele SUA.

Declaraţia spunea: „Preşedintele Joseph R. Biden, Jr. a vorbit astăzi cu regele Charles al III-lea, subliniind puterea relaţiei dintre ţările noastre şi prietenia dintre popoarele noastre. Preşedintele l-a felicitat pe Rege pentru viitoarea sa încoronare şi l-a informat că Prima Doamnă Jill Biden aşteaptă cu nerăbdare să participe în numele Statelor Unite. Preşedintele şi-a transmis, de asemenea, dorinţa de a se întâlni cu Regele în Regatul Unit la o dată viitoare”, transmite TheSun
 
Prima Doamnă se va afla printre o mulţime de lideri şi demnitari mondiali care ajung la Londra pentru încoronarea lui Charles.
 
Evenimentele pentru încoronare vor începe sâmbătă, 6 mai şi vor continua duminică, 7 mai şi luni, 8 mai.
 
Weekendul plin de acţiune îl va vedea pe Regele Charles şi noua-intitulată Regina Camilla sosind la Westminster Abbey în Procesiunea Regelui sâmbătă dimineaţa.
 
Aceasta va fi urmată de slujba de încoronare condusă de Arhiepiscopul de Canterbury.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici