Preşedintele ales al SUA a anunţat că se va vaccina public, alături de alţi politicieni

  • Joe Biden şi Mike Pence se vor vaccina public, ca să fie un exemplu pentru americani.
  • Donald Trump se va vaccina, dar nu înaintea persoanelor vulnerabile.
  • 100 de milioane de americani ar trebui vaccinaţi până în aprilie 2021.
417 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ales al SUA a anunţat că se va vaccina public, alături de alţi politicieni

Joe Biden a anunţat că se va vaccina în public, alături de alţi politicieni

 În Statele Unite, circa jumătate din populaţie este sceptică cu privire la vaccinul anti-Covid-19, de aceea, mulţi politicieni au ales să se vaccineze în public. 
 
„Doctorul Fauci mi-a recomandat să mă vaccinez mai repede. O să fac asta public”, a declarat Joe Biden, preşedintele-ales al SUA.
 
Mike Pence, vicepreşedintele SUA a afirmat: „Sunt nerăbdător să primesc vaccinul în următoarele zile. Voi face asta fără ezitare”.
 
„Ca supravieţuitor al poliomielitei, sunt un mare susţinător al vaccinării”, a menţionat Mitch Mcconnell, şeful republicanilor din Senat:
 
Ca în multe situaţii în această pandemie, Donald Trump este un caz special. Având în vedere că preşedintele american a făcut COVID acum două luni, aşa că are imunitate, de asemenea, cocteilul de anticorpi de la Regeneron primit la internare încă îl protejează, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a spus că Trump este dispus să se vaccineze, dar vrea ca prioritate să aibă persoanele vulnerabile. „Preşedintele vrea să dea un mesaj paralel, anume că rezidenţii din cămine şi că lucrătorii din linia întâi sunt cei mai importanţi. Vrea să dea un exemplu”, a afirmat Kayleigh Mcenany.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici