Joe Biden a revenit asupra declaraţiilor sale. Preşedintele american a spus că nu a cerut schimbarea regimului din Rusia

Preşedintele american Joe Biden a declarat duminică că nu a cerut schimbarea regimului din Rusia atunci când a afirmat sâmbătă că preşedintele Vladimir Putin "nu poate rămâne la putere".

13131 afișări
Imaginea articolului Joe Biden a revenit asupra declaraţiilor sale. Preşedintele american a spus că nu a cerut schimbarea regimului din Rusia

Joe Biden a revenit asupra declaraţiilor sale. Preşedintele american a spus că nu a cerut schimbarea regimului din Rusia

"Nu", a spus Biden la ieşirea de la o slujbă religioasă din Washington, când a fost întrebat de un reporter dacă face apel la o schimbare de regim în această ţară.

Cu o zi mai devreme, în timpul unei vizite la Varşovia, Biden, vorbind despre preşedintele rus Vladimir Putin, a făcut declaraţia că „acest om nu poate rămâne la putere”.

"Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate rămâne la putere", a declarat Biden în faţa unei mulţimi din Varşovia, după ce a condamnat războiul de o lună al lui Putin în Ucraina ca fiind un atac la adresa libertăţii şi securităţii globale.

Comentariile au escaladat brusc conflictul dintre Moscova şi Occident în legătură cu invazia sa în Ucraina. Dar un oficial de la Casa Albă a declarat că remarcile nu reprezintă o schimbare în politica Washingtonului, care nu urmăreşte schimbarea regimului în Rusia, potrivit Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici