Joe Biden a strâns 91.000 de urmăritori pe Tik Tok, în prima zi

  • Joe Biden nu a devenit neapărat viral în cele 24 de ore de când şi-a făcut cont de TikTok, dar nici debutul nu a fost un eşec, notează Politico.
  • În primele 24 de ore, Biden a strâns 91.000 de fani.
246 afișări
Imaginea articolului Joe Biden a strâns 91.000 de urmăritori pe Tik Tok, în prima zi

Joe Biden a strâns 91.000 de urmăritori pe Tik Tok, în prima zi

Prin comparaţie, el are un drum lung de parcurs pentru a ajunge din urmă contul său X, care are aproape 38 de milioane de urmăritori, sau contul X al campaniei sale, care are 295.000 de urmăritori, potrivit sursei citate.

Începând de luni seara, contul de TikTok avea patru videoclipuri. Postarea inaugurală - în care Biden a răspuns la întrebări uşoare despre Super Bowl şi i-a zeflemisit pe republicani cu privire la teoriile conspiraţiei - a adunat peste 7,5 milioane de vizualizări. O a doua postare - intitulată "weird brag" (lăudăroşenie ciudată) şi care prezintă clipuri cu Donald Trump lăudându-se cu răsturnarea procesului Roe vs. Wade - a avut peste 230.000 de vizualizări.

Un alt videoclip în care Biden face haz de necaz pe seama vârstei sale a adunat 240.000 de vizualizări. Ultima postare de luni seară a evidenţiat comentariile recente ale lui Trump despre ţările care ar putea fi atacate de Rusia şi care n-ar primi ajutor NATO dacă nu alocă suficienţi bani pentru apărare, videoclipul fiind redat de aproape 390.000 de internauţi.

Potrivit Politico, Mark Jablonowski, preşedinte şi director de tehnologie la firma digitală DSPolitical, a declarat că echipa lui Biden părea să injecteze în postările sale cantitatea potrivită de umor.

,,Ultimul lucru pe care ar trebui să îl facă o campanie este să folosească TikTok pentru a posta conţinut steril şi plictisitor", a spus el, adăugând că este un moment nepotrivit pentru campania lui Biden pentru a ajunge la tinerii alegători pe teme precum iertarea împrumuturilor studenţeşti, avortul şi schimbările climatice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici