Joe Biden denunţă "cinismul" lui Donald Trump, un om "neinformat"

Vicepreşedintele SUA, democratul Joseph Biden, l-a criticat dur pe candidatul republican la preşedinţie Donald Trump, denunţând "cinismul" acestuia şi numindu-l "dureros de neinformat".

784 afișări
Imaginea articolului Joe Biden denunţă "cinismul" lui Donald Trump, un om "neinformat"

Joe Biden denunţă "cinismul" lui Donald Trump, un om "neinformat"

"Acest tip vrea să fie preşedinte, dar spune că a făcut afaceri bune de pe urma crizei imobiliare. Despre ce vorbim!? Toţi preşedinţii cu care am lucrat, inclusiv cei republicani, aveau un centru moral referitor la ce înseamnă să fii american, referitor la drepturile fundamentale de aici", a declarat Biden, citat de ABC News.

În cursul dezbaterii electorale televizate, candidatul democrat la funcţia de preşedinte, Hillary Clinton, l-a acuzat pe Donald Trump că a profitat de criza imobiliară din 2006 pentru a face bani. Magnatul imobiliar new-yorkez a replicat: "Acest lucru se numeşte a face afaceri".

"Politicile lui Donald Trump nu ar fi benefice pentru Statele Unite; acest om este dureros de neinformat", a adăugat Biden.

"Când stai în Turnul Trump, într-un palat semiaurit, nu exagerez, de ce să îţi mai pese de ceilalţi oameni?", a continuat Biden, criticând şi sugestia lui Donald Trump că este "deştept" pentru că nu plăteşte impozite.

"Donald Trump se laudă cu fentarea sistemului şi cu profiturile de pe urma falimentului. A afirmat că nu plăteşte impozite pentru că este deştept. Să spună acest lucru agentului de pază care plăteşte impozite, să îl spună mamelor şi taţilor care şi-au frânt gâturile plătind taxe pentru a vă trimite aici. Mă enervează rău. (...) Mă deranjează foarte tare cinismul faţă de poporul american", a încheiat Biden.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici