Joe Biden probabil îl va numi pe Michael Regan la conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului

  • Joseph Biden intenţionează să îl numească pe Michael Regan la conducerea Agenţiei SUA pentru Protecţia Mediului
  • Michael Regan este secretarul Departamentului pentru Calitatea Mediului din Carolina de Nord
  • Joseph Biden tratează în mod prioritar problemele care afectează mediul şi va reintegra SUA în Acordul climatic Paris
869 afișări
Imaginea articolului Joe Biden probabil îl va numi pe Michael Regan la conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului

Joe Biden probabil îl va numi pe Michael Regan la conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului

Preşedintele-ales al Statelor Unite, Joseph Biden, îl va numi pe Michael Regan în funcţia de director al Agenţiei americane pentru Protecţia Mediului (EPA), afirmă surse politice de la Washington citate de publicaţia The Hill şi de site-ul Axios.com.

Michael Regan, în vârstă de 44 de ani, este secretarul Departamentului pentru Calitatea Mediului din statul american Carolina de Nord.

Michael Regan a lucrat la Agenţia americană pentru Protecţia Mediului în timpul administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush, fiind responsabil de verificarea calităţii aerului.

"Echipa Biden a fost foarte impresionată de activităţile lui Michael Regan la conducerea Agenţiei pentru Calitatea Mediului din Carolina de Nord, de modul în care a tras la răspundere entităţile care poluau, inclusiv de obţinerea celui mai mare acord de eliminare a particulelor de cărbune. De asemenea, echipa Biden a fost impresionată de modul în care Michael Regan le-a oferit comunităţilor afectate de nedreptăţi în domeniul mediului o voce mai puternică în deciziile privind mediul şi resursele naturale", a declarat un membru al echipei de tranziţie de la Washington.

Joseph Biden tratează în mod prioritar problemele care afectează mediul înconjurător şi intenţionează să reintegreze Statele Unite în Acordul climatic de la Paris.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici