Joe Biden va fi primit de Emmanuel Macron în cadrul vizitei de stat la Paris pe 8 iunie

Preşedintele american Joe Biden va fi primit de omologul său francez Emmanuel Macron pe 8 iunie la Paris, cu ocazia „primei sale vizite de stat în Franţa”, a anunţat joi Palatul Élysée.

Urmărește
134 afișări
Imaginea articolului Joe Biden va fi primit de Emmanuel Macron în cadrul vizitei de stat la Paris pe 8 iunie

Joe Biden va fi primit de Emmanuel Macron în cadrul vizitei de stat la Paris pe 8 iunie

Vizita „va fi precedată de comemorarea a 80 de ani de la debarcarea aliaţilor” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pe 6 iunie în Normandia, la care vor participa preşedintele american şi soţia sa Jill Biden.

Într-un comunicat separat, Casa Albă a precizat că Joe Biden se va afla în Franţa între 5 şi 9 iunie, precizează AFP.

Pe 6 iunie, el va lua cuvântul la ceremoniile oficiale de pe plajele Normandiei, Utah şi Omaha Beach, unde „73.000 de americani curajoşi” au debarcat pentru „a deschide calea pentru eliberarea Franţei şi a Europei”, a adăugat preşedinţia americană.

Şeful statului îi va saluta pe „veteranii americani şi familiile lor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici