John McCain îşi caută un vicepreşedinte pe Google

Candidatul republican la Casa Albă a declarat, în glumă, că alegerea unui vicepreşedinte nu este chiar atât de dificilă, menţionând verificarea biografiei acestora cu ajutorul popularului motor de căutare pe Internet Google.

14 afișări
Imaginea articolului John McCain îşi caută un vicepreşedinte pe Google

John McCain îşi caută un vicepreşedinte pe Google (Imagine: Mediafax/AFP)

Întrebat în timpul unui dineu de strângere de fonduri cum merge procesul de selectare a vicepreşedintelui, McCain a răspuns râzând că "în principiu e ca pe Google (...). Este remarcabil câte poţi afla în prezent pe Internet".

Candidaţii la postul de vicepreşedinte trec printr-un proces riguros de selecţie pentru a stabili dacă ar ajuta un aspirant la Casa Albă în alegerile generale şi pentru a verifica dacă există ceva în trecutul lor care ar putea prejudicia alegerea candidatului.

McCain, în vârstă de 71 de ani, a fost supus unei analize drastice datorită vârstei sale.

Senatorul de Arizona, care şi-a asigurat candidatura la alegerile prezidenţiale la începutul acestui an, a declarat că aceasta îi permite să îşi aleagă cu atenţie un vicepreşedinte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici