John McCain, senator american, îi solicită lui Donald Trump prezentarea unor dovezi ale interceptărilor sau retragerea acuzaţiilor

Senatorul american John McCain îi solicită preşedintelui SUA, Donald Trump, prezentarea unor dovezi pentru a arăta că Barack Obama a fost implicat în interceptarea convorbirilor sale telefonice înainte de alegerile prezidenţiale, sau retragerea acuzaţiilor aduse, informează The Guardian.

1363 afișări
Imaginea articolului John McCain, senator american, îi solicită lui Donald Trump prezentarea unor dovezi ale interceptărilor sau retragerea acuzaţiilor

John McCain, senator american, îi solicită lui Donald Trump prezentarea unor dovezi ale interceptărilor sau retragerea acuzaţiilor

McCain a făcut această solicitare după ce comitetul de informaţii al Casei Albe a cerut preşedintelui să aducă dovezi că telefoanele de la Turnul Trump ar fi fost ascultate pe perioada campaniei prezidenţiale din 2016.

”Cred că preşedintele are două alegeri: să-şi retragă afirmaţiile sau să furnizeze informaţiile pe care americanii le merită, pentru că dacă predecesorul său a încălcat legea, adică (fostul, not.red.) preşedinte Barack Obama a încălcat legea, avem ca să zicem aşa cel puţin o problemă serioasă”, a declarat senatorul american.

Preşedintele SUA a acuzat fosta Administraţie de la Casa Albă că ar ”fi interceptat convorbiri telefonice” din biroului magnatului imobiliar.

Acesta a postat pe Twitter următorul mesaj: ”Îngrozitor! Tocmai am descoperit că Obama mi-a ascultat telefonul din Turnul Trump, chiar înainte de alegeri”.

Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite, nu a ordonat niciodată ascultarea telefoanelor vreunui cetăţean american, a declarat purtătorul său de cuvânt, dezminţind, astfel, acuzaţiile lui Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici