Jose Mourinho şi-a întrerupt conferinţa de presă pentru a aduce un omagiu Prinţului Philip

Ducele de Edinburgh s-a stins din viaţă vineri, la vârsta de 99 de ani, iar managerul lui Tottenham a considerat că este potrivit să îi aducă un omagiu în timpul conferinţei de presă ce a precedat meciul de duminică cu Manchester United.

446 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho şi-a întrerupt conferinţa de presă pentru a aduce un omagiu Prinţului Philip

Jose Mourinho

Mourinho a fost un fan declarat al Ducelui, motiv pentru care a făcut un gest special, pentru a-i aduce un omagiu, în timpul conferinţei de presă desfăşurate pe Zoom, înainte de confruntarea de duminică cu Manchester United.

„Vreau să-mi exprim condoleanţele familiei regale. O spun foarte sincer, am un foarte profund respect pentru familia regală. Toate condoleanţele mele. Nu doar această ţară împărtăşeşte acest sentiment.”, a spus Mourinho.

Acesta a ţinut să mai precizeze: "Am un respect deosebit. Personal, mă simt trist pentru plecarea Prinţului Philip, pentru că am doar sentimente pozitive faţă de instituţia familiei. Îmi pare foarte rău. Dar, din păcate, asta este viaţa şi trebuie să continuăm."

Anunţul decesului Prinţului Philip a fost făcut de Palatul Regal într-un comunicat în care se preciza: „Majestatea Sa Regina anunţă cu mare întristare moartea iubitului ei soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. Alteţa Sa Regală a decedat paşnic în această dimineaţă la Castelul Windsor.”

Prinţul s-a întors la castelul Windsor pe 16 martie pentru a se reîntâlni cu regina după ce a petrecut o lună în spital. El a primit iniţial îngrijiri pentru o infecţie, dar apoi a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord pentru o afecţiune preexistentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici