Juan Guaido neagă că ar avea legături cu presupuşii lideri ai unei grupări paramilitare columbiene

Liderul opoziţiei venezuelene, Juan Guaido, a negat că ar avea legături cu o grupare paramilitară columbiană după publicarea unei fotografii în care acesta era alături de doi presupuşi lideri ai grupării, relatează site-ul agenţiei Dpa.

280 afișări
Imaginea articolului Juan Guaido neagă că ar avea legături cu presupuşii lideri ai unei grupări paramilitare columbiene

Juan Guaido neagă că ar avea legături cu presupuşii lideri ai unei grupări paramilitare columbiene

Fotografia ar fi fost făcută în cadrul unei vizite efectuate de Guaido în Columbia pentru un concert caritabil care a avut loc în luna februarie.

În fotografie, Juan Guaido este alături de doi presupuşi lideri ai grupării paramilitare Los Rastrojos, suspectată pentru trafic de droguri şi extorsiune.

Acesta susţine că a făcut sute de fotografii în acea zi.

"Este dificil să discriminezi oamenii care vor să facă o poză", a declarat liderul opoziţiei venezuelene.

Cele două persoane care apar în imagine au fost condamnate ulterior la închisoare, iar Guaido a declarat că salută această decizie.

"Dacă apaţin unor grupuri ilegale atunci asta trebuie să se întâmple", a afirmat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici