Juan Guaido, recunoscut drept preşedinte de către un general din comandamentul Forţelor Aeriene din Venezuela

Un general al Forţelor Aeriene ale Venezuelei l-a recunoscut pe Juan Guaido, liderul opoziţiei, drept preşedinte interimar al ţării, potrivit unui video postat sâmbătă pe Twitter, informează agenţia de ştiri Reuters.

3064 afișări
Imaginea articolului Juan Guaido, recunoscut drept preşedinte de către un general din comandamentul Forţelor Aeriene din Venezuela

Juan Guaido, recunoscut drept preşedinte de către un general venezuelan

În înregistrate de pe Twitter, generalul Francisco Yanez, membru al comandamentului Forţelor Aeriene, a îndemnat alţi ofiţeri să-l recunoască pe Guaido.

Înaltul comandament al Forţelor militare venezuelane l-a acuzat de trădare pe generalul Yanez.

Francisco Yanez este primul general venezuelan activ care îl recunoaşte pe Guaido drept preşedinte.

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, susţine că este vizat de o lovitură de stat condusă de liderul opoziţiei, Juan Guaido, şeful Adunării Naţionale de la Caracas, care s-a autoproclamat preşedinte pe 23 ianuarie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici