Judecătorii ucraineni sunt instruiţi de englezi pentru a desfăşura procese privind crime de război

Specialiştii din Marea Britanie îi instruiesc pe judecătorii ucraineni pentru a desfăşura procese pentru crime de război împotriva militarilor ruşi.

89 afișări
Imaginea articolului Judecătorii ucraineni sunt instruiţi de englezi pentru a desfăşura procese privind crime de război

Un grup de 90 de judecători ucraineni participă la cursurile oferite de Marea Britanie. Ei sunt instruiţi pentru a desfăşura procese pentru crime de război împotriva militarilor ruşi.

Primul grup de judecători a participat săptămâna trecută la sesiune într-un loc neprecizat din Ucraina. Alţi judecători vor fi instruiţi în lunile următoare.

Programul care costă 2,5 milioane de lire sterline a fost lansat deoarece se doreşte ca marea majoritate a proceselor pentru crime de război să fie desfăşurate în Ucraina de către judecători ucraineni.

Până în prezent, 14 militari ruşi au fost condamnaţi, primul proces desfăşurându-se în luna mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici