Jurnalistul macedonean inculpat pentru uciderea a trei femei s-a sinucis în celulă

Jurnalistul macedonean acuzat că a ucis cu sălbăticie cel puţin trei femei s-a sinucis în celula sa, a anunţat luni poliţia.

16 afișări

"El (jurnalistul Vlado Taneski) s-a sinucis. Şi-a introdus capul într-o găleată cu apă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ivo Kotevski.


"Nu ştim cum de nici unul dintre codeţinuţi sau din gardieni nu a remarcat ce făcea el", a adăugat el. "A sfârşit ca într-un film de groază", a subliniat oficialul macedonean.

Taneski, în vârstă de 56 de ani, a fost arestat vineri sub acuzaţia de răpire, viol şi ucidere cu sălbăticie a cel puţin trei femei.

Testele ADN au confirmat că Vlado Taneski a fost implicat în comiterea acestor crime.

Poliţia a început să îl suspecteze după ce anchetatorii şi-au dat seama că articolele lui Taneski conţineau detalii care nu fuseseră dezvăluite oficial.

Autorităţile apreciază că jurnalistul, corespondent local al cotidianului macedonean Nova Makedonija şi al altor publicaţii din Skopje, ar fi putut ucide o altă femeie dată dispărută în continuare, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici