Jurnalistul olandez de investigaţii, Peter R. De Vries, a murit

  • Jurnalistul Peter R. De Vries, împuşcat pe o stradă din Amsterdam, a murit joi.
  • De Vries, în vârstă de 64 de ani, investiga cazuri de criminalitate şi traficanţi de droguri.
1864 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul olandez de investigaţii, Peter R. De Vries, a murit

Jurnalistul olandez de investigaţii, Peter R. De Vries, a murit

Jurnalistul de investigaţii olandez Peter R. De Vries a murit joi, după ce a fost împuşcat în 7 iulie pe o stradă din Amsterdam.

„Peter a luptat până la sfârşit, dar nu a reuşit să câştige bătălia”, a transmis grupul media RTL.

„Peter şi-a trăit viaţa având convingerea că cine este îngenuncheat nu este liber. Suntem foarte mândri de el, dar avem o durere care nu poate fi consolată", anunţă familia jurnalistului.

Jurnalistul de investigaţii Peter R. De Vries a fost împuşcat în cap, în 7 iulie, în jurul orei 19:30, în Amsterdam. Jurnalistul era o personalitate cunoscută în Ţările de Jos pentru rolul jucat în mai multe anchete asupra infracţiunilor de criminalitate.

De-a lungul carierei sale, De Vries a primit mai multe ameninţări cu moartea.

Jurnalistul de investigaţie a fost împuşcat în cap, în momentul în care ieşea din studioul unei televiziuni din Amsterdam, după ce fusese invitat la emisiunea de televiziune RTL Boulevard.

Trei persoane au fost arestat, dintre care două într-o maşină pe autostradă, iar o alta în Amsterdam, a anunţat şeful poliţiei, Frank Paauw, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici