Kadhafi avea o pasiune secretă pentru Condoleezza Rice: Colecţiona fotografii cu fostul secretar de stat al SUA - VIDEO

Rebelii libieni au găsit în complexul rezidenţial al lui Muammar Kadhafi un album cu fotografii ale fostului secretar de Stat american Condoleezza Rice, relatează Guardian, în ediţia online de vineri.

592 afișări
Imaginea articolului Kadhafi avea o pasiune secretă pentru Condoleezza Rice: Colecţiona fotografii cu fostul secretar de stat al SUA - VIDEO

Condoleezza Rice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Locul exact unde a fost găsit albumul nu a fost dezvăluit, însă este posibil ca acesta să fi făcut parte din colecţia personală a lui Kadhafi, ţinând cont de entuziasmul cu care a vorbit în trecut de mai multe ori despre Rice.

"O susţin pe draga mea femeie africană de culoare", spunea el în 2007, într-un interviu pentru Al-Jazeera.

"O admir şi sunt foarte mândru de felul cum (...) le dă ordine liderilor arabi... Leezza, Leezza, Leezza... Îmi place foarte mult. O admir şi sunt mândru de ea, deoarece este o femeie de culoare de origine africană", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici