Kamala Harris a jurat pe două Biblii când a depus jurământul pentru funcţia de vicepreşedinte a SUA

  • Kamala Harris a devenit, miercuri, prima femeie vicepreşedinte a Statelor Unite ale Americii, după ce a depus jurământul.
  • Harris a jurat pe două Biblii, care au valoare simbolică pentru ea.
11161 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris  a jurat pe două Biblii când a depus jurământul pentru funcţia de vicepreşedinte a SUA

Kamala Harris a depus jurământul şi a devenit prima femeie vicepreşedinte a SUA, pentru acest moment folosind două Biblii.

Una dintre bibliile folosite aparţine lui Justice Thurgood Marshall, primul membru de culoare al Curţii Supreme şi un model politic al lui Harris.

Cealaltă Biblie aparţine Reginei Shelton, o vecină care a fost ca a doua mamă a lui Harris.

Harris a depus jurământul ca procuror general al Californiei şi senator tot cu biblia lui Shelton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici