Kiev: 20 de persoane rănite, spitalizate în urma accidentul feroviar din Ucraina

Ministerul ucrainean al Apărării a confirmat că 20 de persoane implicate în stingerea incendiului izbucnit la trenul deraiat luni seara au fost spitalizate, relatează pagina electronică a agenţiei Interfax.

1 afișare
Imaginea articolului Kiev: 20 de persoane rănite, spitalizate în urma accidentul feroviar din Ucraina

Kiev: 20 de persoane rănite, spitalizate în urma accidentul feroviar din Ucraina

"Este vorba de şase angajaţi ai Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, de doi angajaţi ai Ministerului de Interne, doi angajaţi feroviari şi zece localnici", a anunţat Ministerul Apărării.

Cincisprezece vagoane pline cu fosfor galben au deraiat şi s-au răsturnat luni seara între localităţile Ozhidov şi Krasnoia din regiunea Lviv.

Emanaţiile toxice reprezintă un incident grav care poate afecta sănătatea celor 11.000 de locuitori din 14 localităţi situate în apropiere, a atras atenţia Ministerul Apărării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici