Ucraina iese din benza în care a aruncat-o Rusia: electricitatea a revenit în mare parte a ţării

Electricitatea a fost restabilită aproape peste tot în Ucraina, după ce peste 10 milioane de clienţi au fost deconectaţi.

729 afișări
Imaginea articolului Ucraina iese din benza în care a aruncat-o Rusia: electricitatea a revenit în mare parte a ţării

Kievul anunţă că electricitatea a revenit în mare parte a ţării

Anunţul a fost făcut de Oleksandr Kharchenko, directorul Centrului de Cercetare în Industria Energetică, după cum a informat CNN.

„Aproape 300 de consumatori sunt încă offline, dar asta pentru că mulţi dintre ei sunt aproape de linia frontului”, a spus Kharchenko, oferind actualizări despre lucrările de reparaţie, după atacurile cu rachete asupra infrastructurii energetice a Ucrainei.

Situaţia se îmbunătăţeşte cu o oră, a spus Kharchenko, adăugând că speră „să poată avea cel puţin 10-12 zile libere, astfel încât sustenabilitatea reţelei să poată fi restabilită”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici